Raya Celebration @ Swimming Pool

1st day Raya tahun ni aku demam
baju raya pun pakai sat saja
buat mahal-mahal tapi sampai ja time tengahari aku tak tahan dah
terus tukaq baju pakai t-shirt ngan kain batik
n terbungkam tidoq kat lam bilik cousin aku kat kampung...
sedara mai pun tak mampu nak layan
malam tu suhu badan aku meningkat sampai 38.7 darjah celcius
tinggi dak suhu aku Doktor Mkay? huhuhu

2nd day raya gagahkan diri gak pi beraya
sib baik ada org tolong drive hehehe
dan pi umah kak ebok n kak noret
paihtu balik umah rasa tak larat lagi
tu la.. sapa suh pi beraya jugak!

3rd day raya
dah tak larat sangat2 dah...
dok rest ja kat umah sampai 4th raya
sampaikan reunion bdk2 maahad pun aku takleh pi
tak larat sangat2+sakit badan+cirit birit huhu
sorry naaa yati naih...

5th Raya baru aku ghasa betoi-betoi sihat dah so,
aku, adik aku, abang, kak ipaq ngan anak2 menakan aku plan pi swimming pool
pakat mandi-manda sepuaih2nya hehehe


Tolong!!!! Tolong!!!! Anak sapa hanyut ni




owwww fuiiiiyoooo ghupanya kakak dah pandai floating...
baghu 2-3 kali pi pool dah pandai floating dah :D



sat-sat... cuba zooom in dekat-dekat tengok.
macam pelik ja kakak floating



Uhuks! rupa-rupanya floating pakai swimming board yang mak cik beli ghupanya... Adeih! tertipu mak cik


Yang tu kerenah kakak
kita tengok kerenah adik plak



Dengan abah kesayangannya huahuahua




Like father like son kan? kan? kan?




Adik yang kesunyian bila tak bersama ngan abahnya
dok wat aksi tak ketahuan seghupa org kesunyian hahaha



Paihtu aku ternampak la soghang mamat ni


nampak macho weiiii




Fuhhh!!! macho n bergayanya mamat ni!!!!
dengan google mahai 47 hengget hat dia beli pakai duit ghaya yg aku bagi huhuhuhu


siapakah dia?

hehehe ni la adik aku

ensem dak????

key lah..... itu saja kot gambaq2 masa pi swimming hari tu...

bye....

1 comment:

Anonymous said...

mana gambaq si blogger nya?

Stir Fried Spinach With Garlic

    This is how I enjoy SPINACH hihihi Love the aromatic fried garlic that I put to my sauteed spinach. Ingredients: ...